Pohjoista valoa

Viestintä / Ajankohtaista
A A A

Ajankohtaista

Lapin korkeakoulujen yhteinen Tietohallinto ja IT-palvelut aloitti toimintansa vuoden 2019 alusta 13.2.2019
Lapissa on yli kymmenen vuotta tehty menestyksekästä sopimuspohjaista yhteistyötä korkeakoulujen IT-palveluiden tuotannossa.
Etelä-Afrikan suurlähettiläs Carmen J. Smidt Lapin korkeakoulukonsernin vieraana 19.9.2018
Etelä-Afrikan tasavallan Suomen ja Viron suurlähettiläs Carmen J. Smidt sekä lähetystöneuvos Tiaan Kriek vierailivat Rovaniemellä Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun vieraina tiistaina 11. syyskuuta.
Demola tulee Lappiin 30.1.2018
Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu käynnistävät yhdessä Demola Laplandin, joka tarjoaa yrityksille ja muille yhteisöille uudenlaisen tavan parantaa palveluja, toimintaa ja kilpailukykyä.
Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen avasi uuden Lapin korkeakoulukirjaston 19.1.2018
Perjantaina 19.1. opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen tutustui Lapin korkeakoulukonsernin yhteistyön etenemiseen. Vierailun yhteydessä opetusministeri avasi uuden Lapin korkeakoulukirjaston.
Tule ystäväksi kansainväliselle opiskelijalle 17.1.2018
Lapin ammattikorkeakoulu ja Lapin yliopisto hakevat vapaaehtoisia henkilöitä ja perheitä mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystävätoimintaan. Ilmoittautumisaikaa on 26.1. saakka.
Konserniopinnoille sija tutkinnoissa 5.1.2018
Lapin korkeakoulujen opiskelijakunnat ilmaisivat tukensa Lapin korkeakoulukonsernin kehittämiselle
Lapin korkeakoulut kiihdyttävät koulutusvientiä 31.10.2017
Lapin AMK ja Lapin yliopisto tavoittelevat yhdessä kasvua koulutusvientiin. Tavoitteena on tehdä sopimuksia ulkomaisten sellaisten korkeakoulujen ja yritysten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita paitsi sisällöstä, myös suomalaisesta koulutusjärjestelmästä ja siihen liitettävistä tukipalveluista.
Yhdeksäs Sosiaalialan ajankohtaisfoorumi marraskuussa 31.10.2017
Sociopoliksen ja Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen (Poske) järjestää Sosiaalialan ajankohtaisfoorumin yhdeksännen kerran. Samalla foorumi toimii myös Sociopolis-hankkeen loppuseminaarina. Syksyn 2017 foorumin teemana on sosiaalinen sotessa - uhka vai mahdollisuus?
Lapin korkeakoulukonsernin opiskelijoille edullisia paikkoja Rovaniemi Arctic Spirit -konferenssiin 11.10.2017
Rovaniemellä järjestetään 14.–16. marraskuuta 2017 kansainvälinen Rovaniemi Arctic Spirit -konferenssi, jossa keskustellaan arktisesta yhteistyöstä ja sen tulevaisuudesta YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden näkökulmasta. Konferenssijärjestäjät tarjoavat Lapin korkeakoulukonsernin opiskelijoille mahdollisuutta osallistua tapahtumaan edullisemmalla hinnalla.
Edellinen 1 2 3 ... 32 33 34Seuraava

Konserni blogissa


Myös konserniasiaa voi bongata Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun johtoryhmän ylläpitämästä blogista TOKEM JORYNAA.
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK